BouwopleveringWij verrichten de schoonmaakoplevering zowel voor de nieuwbouw als voor de renovatiebouw. Tot het opleveren behoren o.a. het verwijderen van de cementsluier in sanitaire ruimten en van glaswerk, de vloeren gestofzuigd zodat ook het fijne stof verdwijnt.

Ook zorgen wij dat het bouwafval in de desbetreffende containers wordt gedeponeerd, gevels worden gereinigd en uiteraard zemen wij ook de ramen aan de binnen- en buitenkant.

Kortom alles weer schoon en fris zodat u het in een goede staat kunt aanbieden aan uw cli├źnt.

glasbewassingGlasbewassing  kunnen wij u eenmalig of als periodiek pakket aanbieden. Hiermee kunnen we bv 2 - 4 keer per jaar ervoor zorgen dat u weer optimaal van uw uitzicht kunt genieten.

Glasbewassing kunt u bij ons indelen in 3 categorie├źn, afhankelijk van de situatie :

  • Glasbewassing met een ladder (tot max. 9 mtr)
  • Glasbewassing met het telewash systeem (reiniging van ramen met een mineraalvrij water dat een optimale reiniging en een streeploos oppervlak oplevert).
  • Glasbewassing op hoogte met een hoogwerker.

Schoonmaken-360x270Schoonmaakonderhoud verrichten wij o.a. aan bedrijfskantoren en gebouwen van woningbouwverenigingen, VVE's, overheidsinstellingen e.d.

Buiten het schoonmaakpakket is er de mogelijkheid om voor bv. kantoren, een kleine catering te laten verzorgen, en voor bv. VVE's/woningbouwverenigingen  kleine technische handelingen te verrichten, zoals o.a. de containers buiten en binnen zetten voor de gemeentelijke ophaaldienst.

Deze werkzaamheden worden uiteraard in goed overleg uitgevoerd.

Go to top