hogedrukreiniging-360x270Bij hogedrukreiniging denkt men vaak aan het verwijderen van graffiti, maar ook het reinigingen van paden, gevels, galerijen, trappenhuizen  en ook balkonranden schoonspuiten ofwel "ontmossen" behoren tot de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Eventueel beschikken wij tevens over een biologisch afbreekbaar, hierdoor dus  milieuvriendelijk, product tegen groenvorming.

tapijtreinigingHet tapijt heeft naast het bieden van comfort/warmte, ook een representatieve functie. Als u gasten ontvangt is het prettig dat uw tapijt en meubilair er netjes en schoon uitziet. Dit draagt bij aan een goede eerste indruk.

Onderzoek heeft inmiddels aangetoond dat vloerbedekking, mits goed onderhouden, de arbeidsproductiviteit op peil houdt. Dit komt enerzijds omdat ze zich prettiger voelen in een schone omgeving maar daarnaast  is de luchtkwaliteit van de ruimte vele malen beter dan wanneer u niet geregeld laat schoonmaken.

Wij werken met veilige, biologisch, afbreekbare middelen. Tevens zal er een beschermlaag op het tapijt aangebracht worden, waardoor het vuil er minder snel weer zal intrekken. Met onze werkmethode zal de ruimte, na een korte droging van het tapijt, weer snel in gebruik kunnen worden genomen.

vloerreiniging-360x270stenen vloeren

het verwijderen van cementsluier, schrobben van de vloer met een krachtige schrob-zuigmachine, aanbrengen van een evt. beschermlaag

linoleum vloeren

strippen van het vloeroppervlak, aanbrengen van een waslaag

epoxy vloeren

strippen van de vloer, verwijderen van vaak aanwezige zwarte strepen, aanbrengen van een waslaag

grintvloeren

schrobben van de vloer, aanbrengen van een beschermlaag

Go to top