Schoonmaakonderhoud Gorinchem

Ieder bedrijf heeft er wel mee te maken, het schoonmaken van het bedrijventerrein of het pand. Dit is nu eenmaal een bijkomstigheid van ieder bedrijf, hier kom je niet onderuit. Dit betekent niet dat je alles zelf moet doen, je kunt er namelijk voor kiezen om een bedrijf in te schakelen. Dat is dan ook een van de dingen waar we jou mee kunnen helpen, wij verzorgen namelijk schoonmaakonderhoud in Gorinchem. Misschien vraag je je af wat wij doen en hoe we nu eigenlijk ons werk uitoefenen. Lees snel verder om erachter te komen wie wij zijn en wat de voordelen zijn van het inschakelen van ons bedrijf.

Wie zijn wij van schoonmaakonderhoud Gorinchem?

Wij zijn gericht op het schoonmaakonderhoud voor o.a. bedrijfskantoren en gebouwen van woningbouwverenigingen, VVE's, overheidsinstellingen e.d. Naast deze verschillende groepen is er de mogelijkheid om voor bv. kantoren, een kleine catering schoon te maken, en voor bv. VVE's/woningbouwverenigingen kleine technische handelingen te verrichten, zoals o.a. de containers buiten en binnen zetten voor de gemeentelijke ophaaldienst. We doen dit altijd in overleg, u heeft dan ook altijd de vrijheid om iets te weigeren of te beperken.

De voordelen van het inschakelen van ons bedrijf voor schoonmaakonderhoud Gorinchem

Een groot voordeel is dus dat je alles in een keer klaar hebt. Als je dit niet zou doen dan zou je dus verschillende bedrijven moeten inhuren die ieder weer een los taakje doen, wij doen het in zijn geheel. Het gevolg is dan ook dat je gewoon erg veel geld kan besparen, ook is het natuurlijk veel minder moeite en het kost veel minder tijd. Het kan natuurlijk zijn dat je nog vragen hebt, deze kun je met alle gemak aan ons stellen. Bij ons op de website kun je nog veel meer informatie vinden over de dingen die wij doen omtrent de schoonmaak. Daarnaast zie je daar een pagina waar onze contact gegevens op staan, voor de vragen kun je dan ook daar terecht. Ga voor gemak en bespaar geld, welk bedrijf wil dat nu niet? Hopelijk zien we je binnenkort terug bij een schoonmaakbeurt!

Neem contact op!

glasbewassing gorinchem

Glazen moeten na verloop van tijd schoon worden gemaakt, ze worden nu eenmaal vies naarmate de tijd verstrijkt. Nu is dit voor de ramen thuis niet zo erg, deze kun je heel eenvoudig zelf schoonmaken. De ramen van een bedrijfspand zijn een ander verhaal, deze zitten vaak vrij hoog en het zijn er ook nog eens erg veel. Gelukkig zijn er verschillende soorten bedrijven die je kan inhuren, wij zijn daar een van. Je vraagt je waarschijnlijk af wat ons bedrijf dan kan betekenen voor jou. Om daar antwoord op te krijgen moet je snel verder lezen!

Wie zijn wij en wat kunnen wij betekenen voor glasbewassing Gorinchem?

Wij kunnen u glasbewassing eenmalig of als periodiek pakket aanbieden. Hiermee kunnen we bv 2 - 4 keer per jaar de ramen schoon maken, zo zorg je ervoor dat je altijd weer naar buiten kan kijken. Dat is toch wel leuk als het lekker weer is. Glasbewassing is bij ons in te delen in 3 categorie├źn, deze verschillen aan de hand van de situatie :

  • Glasbewassing met een ladder (tot max. 9 meter)
  • Glasbewassing met het telewash systeem (reiniging van ramen met een mineraalvrij water dat een optimale reiniging en een streeploos oppervlak oplevert).
  • Glasbewassing op hoogte met een hoogwerker.

Het voordeel van ons bedrijf is dat wij altijd ontzettend secuur te werk gaan, je hoeft dus niet bang te zijn dat de ramen zullen beschadigen. Alles wordt perfect schoongemaakt, zo zijn de ramen weer geheel transparant. Het voordeel van periodiek is dat jouw bedrijf verzekert is van schone ramen, door ze regelmatig schoon te maken verzeker je dat je er lang plezier van zal hebben. Mocht je nog vragen hebben dan kan dat natuurlijk, je kunt altijd even op onze website kijken. Hier vindt je ook onze contact gegevens, deze kun je gebruiken als je nog steeds blijft zitten met bepaalde vragen. Wist je dat we ook aan totale schoonmaak doen voor jouw bedrijf? Ook dit kan je allemaal terugvinden op de site. Laat de ramen van het pand regelmatig schoonmaken, zo houdt je ze schoon en netjes. Laat ons u dus helpen, daar zijn we tenslotte voor.

Neem contact op!

VVE schoonmaakonderhoud

Veel bedrijven hebben er last van, de ramen van een bedrijfspand worden nu eenmaal na verloop van tijd vies. Dit is natuurlijk geen ramp, je kunt ze gewoon schoonmaken. Maar wat als je hier nu geen tijd voor hebt, of wat nu als de ramen te hoog zitten? Het meest handige is om het te laten schoonmaken, zo zorg je er voor dat je zelf niet allerlei rare fratsen uithaalt om het schoon te krijgen. Maar wat nu als je een bedrijf kan vinden wat alles doet omtrent de schoonmaak? Dat is dan ook waar wij een rol bij kunnen spelen. Lees snel verder om erachter te komen wie wij zijn en wat de voordelen zijn van het inschakelen van ons bedrijf.

Wat doen wij nu eigenlijk omtrent VVE schoonmaakonderhoud?

Wij richten ons met ons schoonmaakonderhoud vooral op o.a. bedrijfskantoren en gebouwen van woningbouwverenigingen, VVE's, overheidsinstellingen e.d. Buiten deze vorm van schoonmaak is er de mogelijkheid om voor bv. kantoren, een kleine catering schoon te laten maken, en voor bv. VVE's/woningbouwverenigingen kleine technische handelingen te verrichten, zoals o.a. de containers buiten en binnen zetten voor de gemeentelijke ophaaldienst. Deze werkzaamheden worden natuurlijk in alleen uitgevoerd in goed overleg.

De voordelen van het inschakelen van ons bedrijf voor VVE schoonmaakonderhoud

Het grootste voordeel is dus dat je alles in een keer gehad hebt. Als je dit niet zou doen dan zou je dus diverse bedrijven moeten inschakelen die allemaal een enkele taak op zich nemen, wij doen het totaalplaatje. Hier volgt dan ook uit dat je aardig wat geld kan besparen, ook is het natuurlijk veel minder tijdrovend. Het kan natuurlijk zijn dat je nog met vragen zit, dit is geen enkel probleem. Bij ons op de website kun je nog veel meer informatie vinden over de werkzaamheden die wij verrichten. Ook vindt je hier een pagina waar onze contact gegevens op staan, mocht je nog vragen hebben dan kun je deze via daar stellen. Kies dus voor gemak met een voordelig prijsje omtrent de schoonmaak, wel zo makkelijk. Hopelijk zien we je binnenkort terug bij een schoonmaakbeurt!

Neem contact op!

Go to top