glasbewassing gorinchem

Glazen moeten na verloop van tijd schoon worden gemaakt, ze worden nu eenmaal vies naarmate de tijd verstrijkt. Nu is dit voor de ramen thuis niet zo erg, deze kun je heel eenvoudig zelf schoonmaken. De ramen van een bedrijfspand zijn een ander verhaal, deze zitten vaak vrij hoog en het zijn er ook nog eens erg veel. Gelukkig zijn er verschillende soorten bedrijven die je kan inhuren, wij zijn daar een van. Je vraagt je waarschijnlijk af wat ons bedrijf dan kan betekenen voor jou. Om daar antwoord op te krijgen moet je snel verder lezen!

Wie zijn wij en wat kunnen wij betekenen voor glasbewassing Gorinchem?

Wij kunnen u glasbewassing eenmalig of als periodiek pakket aanbieden. Hiermee kunnen we bv 2 - 4 keer per jaar de ramen schoon maken, zo zorg je ervoor dat je altijd weer naar buiten kan kijken. Dat is toch wel leuk als het lekker weer is. Glasbewassing is bij ons in te delen in 3 categorie├źn, deze verschillen aan de hand van de situatie :

  • Glasbewassing met een ladder (tot max. 9 meter)
  • Glasbewassing met het telewash systeem (reiniging van ramen met een mineraalvrij water dat een optimale reiniging en een streeploos oppervlak oplevert).
  • Glasbewassing op hoogte met een hoogwerker.

Het voordeel van ons bedrijf is dat wij altijd ontzettend secuur te werk gaan, je hoeft dus niet bang te zijn dat de ramen zullen beschadigen. Alles wordt perfect schoongemaakt, zo zijn de ramen weer geheel transparant. Het voordeel van periodiek is dat jouw bedrijf verzekert is van schone ramen, door ze regelmatig schoon te maken verzeker je dat je er lang plezier van zal hebben. Mocht je nog vragen hebben dan kan dat natuurlijk, je kunt altijd even op onze website kijken. Hier vindt je ook onze contact gegevens, deze kun je gebruiken als je nog steeds blijft zitten met bepaalde vragen. Wist je dat we ook aan totale schoonmaak doen voor jouw bedrijf? Ook dit kan je allemaal terugvinden op de site. Laat de ramen van het pand regelmatig schoonmaken, zo houdt je ze schoon en netjes. Laat ons u dus helpen, daar zijn we tenslotte voor.

Neem contact op!

Go to top